Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bouwkundige tekeningen

Vluchtrouteplattegronden en ontruimingstekeningen

Indien een gebouw een geëiste brandmeldinstallatie heeft (art. 6.20 bouwbesluit) moet deze ook een ontruimingsinstallatie en een ontruimingsplan hebben (art. 6.23 bouwbesluit).  Vluchtwegplattegronden zijn een onderdeel van het ontruimingsplan dus horen deze bij de eis van een BMI. 

NEN1414

Er zijn meerdere criteria waardoor het wenselijk is een aanvalskaart of bereikbaarheidskaart te maken. Een geëiste BMC met doormelding is er een van. In de NEN1414 wordt aangegeven wat er op een aanvalskaart dient te komen te staan. Strikt genomen dienen er de gegevens op te staan die de brandweer in staat te stelt om een goede inzet te plegen met zo min mogelijk nevenschade. (Dus hoofd en neveningang, opslag gevaarlijke stoffen, hoofdschakelaars en afsluiters, blusmiddelen, waterwinning, opstelplaatsen voertuigen, aanrijroutes etc..)

NEN-ISO 7010

Wij maken aanvalsplannen en bereikbaarheidskaarten, maar ook ontruimingstekeningen en vluchtwegplattegronden volgens de laatste norm NEN-ISO 7010. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren