Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Software

Wij werken o.a. met AutoCAD, Solidworks en Revit.

AutoCAD

AutoCAD wordt gebruikt voor 2D tekenwerk. Hiermee maken we bijvoorbeeld ontruimingstekeningen en plattegronden, maar ook vergunningstekeningen, (WABO) Milieubeheertekeningen en alle andere voorkomende werkzaamheden.

We hebben een combinatie van bouwkundige en werktuigbouwkundigen die graag voor u aan de slag gaan.
Met behulp van SolidWorks worden er in 3D machines, constructies en onderdelen vormgegeven. Hierdoor heb je snel een gevoel van vormgeving, en kunnen constructiefouten snel opgespoord en opgelost worden. In feite dus een 3D Prototype. Hiervan kan uiteraard ook een 3D model geprint worden.

Vanuit de 3D modelleer omgeving kun je snel 2D productietekeningen maken. 

Revit

Revit is een Building Information Modeling-programma (BIM).
Revit gebruiken we om parametrisch 3D te modelleren. In het BIM model kunnen alle diciplines met elkaar in één model werken.

BIM viewer

Met de BIM viewer kan de projectmanager het gebouw met daarin de staalconstructies, elektra, verlichting en leidingwerk zien. Er kan gecontroleerd worden op clashes zodat in de ontwerpfase de constructiefouten hersteld kunnen worden zodat de kosten tijdens de bouw gereduceerd kunnen worden.

Neem hier contact met ons op als u nog vragen heeft over onze dienstverlening.

Contact

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren